האם אתם משתמשים בכלי של הפורום הזה שנקרא:"חיפוש בפ

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

שלום האם אתם משתמשים בכלי של הפורום הזה שנקרא:"חיפוש בפורום הזה"? אם יש לכם למשל שאלה על הרפס נסו לפני שאתם מעבירים שאלה לקרוא על הרפס את מה שכבר כתבתי באתר, באמצעות כלי החיפוש "חיפוש בפורום זה". בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

23/06/2006 | 07:16 | מאת: גיא

ד"ר שרגא שלום, מנסיוני האישי - שואלים שוב ושוב את אותן שאלות ולכן כדאי להחזיק בנק שאלות ותשובות נפוצות. תתאר לעצמך מישהו לחוץ לתשובה - האם הוא יחפש עכשיו ב-10000 שאלות את השאלה שלו - או שישאל היום ויקבל תשובה למחרת ? לא תמיד ניתן לחפש כי החיפוש מחפש טקסט מדוייק וכאשר אנו כותבים מילה לפעמים אנחנו המשתמשים מאייתים את המילה בצורה שונה (אני מדבר מנסיון - לא בהכרח מהפורום הזה) גיא

שלום גיא תודה על התייחסותך. אשקול ענין בנק של שאלות. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה