candida glabrata

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

22/06/2006 | 13:12 | מאת: הדס

שלום! לאחרונה אובחנה אצלי פטרייה מסוג CANDIDA GLABRATA. אשמח מאוד אם תוכלו לפרט לי לגבי סוג זה של פטרייה - צורות ההדבקות בה, דרכי הטיפול המתאימות ועוד. בעת חיפושיי באינטרנט לגבי מידע, נתקלתי בסוג פטרייה בעלת אותו השם הקיימת המערכת העיכול, האם זאת אומרת שניתן להדבק בפטרייה זו באמצעות מין אוראלי? תודה מראש על פיסת מידע...

שלום זוהי פטרית שמרים מזן עמיד יותר לטיפול אך גם נגדה יש טיפולים יעילים. על טיפול אני יכול לדבר לאחר בדיקה קלינית.אכן גם במערכת העיכול היא יכולה להיות ואז הטיפול כולל טיפול דרך הפה. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

02/10/2006 | 23:15 | מאת: שם בדוי

שלום, האם פטרייה זו מסוכנת במהלך הריון? האם היא מדבקת? והאם ניתן לקיים יחסים? האם ניתן לטפל גם במהלך ההריון? תודה!

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה