שאלה נוספת

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

21/06/2006 | 20:02 | מאת: ליאת

אחרי כמה זמן שלא מופיעות יותר יבלות ניתן להיות בטוחים שהנגיף נעלם מהגוף? (או שיכול להיות שהנגיף יפרוץ פעם אחת ואז יהיה רדום בגוף לאורך תקופה מסוימת ובשעה שהגוף חלש יפרוץ שוב) לחדד את שאלתי- האם ניתן לדעת אם הנגיף נעלם מהגוף בוודאות?

שלום, בדיקת ה PCR משיבה לשאלתך ברמת ודאות הקרובה ל 100 אחוז. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה