בדיקת PCR

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

21/06/2006 | 19:50 | מאת: ליאת

דר וקסלר שלום, בהמשך לתשובתך, היכן ניתן לבצע בדיקת PCR (לגילוי סוג נגיף הקונדילומה)- שמות של מכונים ואם אפשר אז גם עלות. האם צריך שיהיו יבלות קיימות על מנת לבצע את הבדיקה הזו, כלומר, האם לוקחים דוגמית מהיבלת? תודה מראש על תשובתך

שלום, הבדיקה נלקחת במרפאתו של הרופא ומועברת משם למעבדה. במעבדה לא לוקחים את הדגימה מהגוף. לא צריך שתהיינה יבלות ואת הדגימות נוטלים באמצעות מברשת דקיקה. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה