קונדילומה : (

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

21/06/2006 | 16:22 | מאת: אתי

שלום ברשותך רציתי לדעת(אם אפשר כמובן) עלות של טיפול בלייזר בקרטום והאם ביטוח כללית מושלם משתתף בטיפול. אין לי חברת ביטוח נוספת . האם הטיפול הוא בהרדמה מלאה או מקומית תודה

שלום, לפני קביעת המחיר יש לראות את היקף הבעיה למשל אם המחלה חדרה פנימה ולאיזה עומק. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

23/06/2006 | 00:46 | מאת: התחמקת יפה

שלום איני יודע אם קופח כללית משתתפת בהוצאות הטיפול שיכול לנוע, לפי היקף הבעיה, חומרתה והעומק שלה אל תוך סוף מערכת העיכול מ 1000 ועד 5000 ש"ח. הטיפול לרוב בהרדמה מקומית הנעשית ע"י ספריי. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה