חשובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב!

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

20/06/2006 | 05:48 | מאת: הילה ש

שלום, רציתי לדעת מה בדיוק יכול לגרום להידבקות באיידס? החדירה עצמה או פליטת הזרע? אני והפרטנר שלי קיימנו יחסים,הפרטנר שהייתי איתו- פעיל מאוד מבחינה מינית עם בנות זוג לא קבועות,השתמשנו בקונדום אך בין הפעם הראשונה לשנייה (אחרי הפסקה ארוכה) הוא נכנס ללא קונדום לכמה רגעים ויצא,לאחר שיצא הבחנתי בקצת נוזל שכיסה את איברו.שאלתי אותו אם הרגיש שהוא עמד להגיע לפורקן בזמן שנכנס ללא קונדום(כדי לברר אם זו שפיכה מוקדמת) והוא השיב שממש לא והיה רחוק מאוד מזה, האם הנוזל הזה היה שפיכה מוקדמת או "חומר סיכה" כמו שקרא לו הפרטנר? האם יש לי סיבה לדאגה להידבקות חלילה באיידס (שוב,חלילה ויש לו..)? אנא תשובתכם הדחופה,אני בדר"כ שומרת על עצמי ועכשיו אני מודאגת......

20/06/2006 | 14:30 | מאת: רמי

לא הסברת את עצמך ????????

שלום גם החדירה וגם הנוזל הנשפך כולל זה הראשון השקוף. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה