קונדילומה עקשנית

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

17/06/2006 | 14:40 | מאת: הלית

שלום דר' וקסלר, גילו אצלי לפני חודש 2 יבלות על איבר המין, קונדילומות. קיבלתי תמיסת קונדילוקס לשים על היבלות. אחרי 3 ימים אחת היבלות נשרה ואילו היבלת השניה עדיין קיימת אחרי 3 !! סטים של טיפול (כל טיפול הוא של 3 ימים של התמיסה ואז 4 ימי מנוחה). רציתי לדעת איזה טיפול ניתן לעשות על מנת להילחם באותה יבלת עקשנית, רק לא לייזר (אני לא אוכל לעבור את התהליך בהרדמה). האם היבלת מפתחת עמידות כנגד תמיסת הקונדילוקס? נראה לי שיוצאת לי עוד יבלת יותר בקרבת פי הטבעת, איך ניתן לעצור את התפשטות היבלות??? עד מתי ימשיכו לצאת יבלות? אודה לך על תשובתך המהירה

שלום הלייזר שאני עושה הוא תחת הרדמה מקומית בספריי וללא זריקות וללא הרדמה כללית. אשמח לעזור. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה