קונדילומה אקומינטה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

17/06/2006 | 12:29 | מאת: שיפרה

שלום דר וקסלר גח\ילו אצלי קונדילונמה ואנו מעונינים לבדוק את בן זוגי לא נמצאות אצלו יבלות הנראות לעין . האם אתה יכול לתת לנו המצלצה למי לפנות שיבדוק אותו? שמעתי שי גיניקולוגים אשר רואים גם גברים , האם אתה יכול להמליץ על רופא טוב ? או שמא במרפאה שלך ניתן לבצע את כל הבדיקות הללו ? אם כן אשמח לדעת הכין לקבוע תור ומה העלות של בדיקה שכזו . תודה מראש

18/06/2006 | 23:43 | מאת: ג'ולי

רופא נשים שבודק גברים ד"ר בן שם -מוולפסון מרפאה פרטית ברח' בלוך בתל אביב מקבל הפניית מקופות החולים.

שלום אצלנו גם גברים נבדקים ומטופלים. פרטים כל יום משעה 09:00 בטלפון 6956867 בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה