שלום.......

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

16/06/2006 | 17:32 | מאת: TAPUZINA

אמרת ש PCR בודק רק 6 סוגים של קונדילומות מתוך 250 סוגים אז מדוע אתה טוען שהבדיקה שוללת קונדליומה?????דבר נוסף....אם מוצאים קונדליומה האם לוקחים ממנה דגימה ובודקים איזה סוג זה והאם אפשר לעשות דבר כזה דרך קופהח???? אני סטודנטית וראיתי שאתה עובד שם בקופת חולים רציתי לדעת אם אני יכולה להגיע לבדיקה אני חברת קופהח כללית.....תודה רבה

שלום, בדיקת ה PCR הנוכחי בודקת את הנגיפים השכיחים ביותר[6 המוזכרים] ולפי המחקרים המצאותם או אי המצאותם משקפת לגבי שאר הזנים. בקופ"ח לא עושים בדיקה זאת. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה