קונדילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

16/06/2006 | 15:22 | מאת: אורה

שלום דר' וקלר, גילו אצלי קונדילומה (אני בת 32). אני דיי היסטרית מכל הנושא במיוחד אחרי כל החומר שקראתי בנושא מהאינטרנט. לפי מה שרשום באתר שלך נאמר שהנגיף יכול להעלם מהגוף והגוף יכול להיות נקי. זה אמנם שונה ממה שאמרו לי 2 רופאים שונים (הם אמרו שהנגיף נשאר בגוף לכל החיים ואני אהיה בסכנת הדבקה של אחרים לכל החיים), אך מטבע הדברים אני מעדיפה לקבל את מה שאתה אמרת. האם אכן זה נכון שהנגיף יכול להעלם מהגוף, למרות שרופאים מומחים לא מאמינים בזה ואם כן, אז איך ניתן להיות בטוחים בזה (איזו בדיקה יכולה לאשר את זה). האם הבדיקה הזו אפשרית בקופת חולים? תודה

שלום, בגוף - אין פרושו בדם כי הנגיף אינו מגיע לדם או לאיברים פנימיים. הנגיף "יושב" בשכבת העור החיצונית וניתן לבדוק אם עדיין שם באמצעות בדיקת PCR שאינה מבוצעת בקופח. דרך המעבדה איתה אני עובד עלותה 450 ש"ח. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה