יחסי מין לסביים

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

15/06/2006 | 15:24 | מאת: אפרת

היי אם אני מקיימת עם מישהי יחסי מין ויש לה גירוי באיבר המין,יש לי סיכוי להידבק כלשהו? אם זה בגירוי ואם זה במחלה? ב. האם יש דבר כזה מחלה שמועברת במגע מיני בין שתי בנות?

20/06/2006 | 14:35 | מאת: מישהי

.

שלום, כן, יש דבר כזה בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

22/06/2006 | 08:57 | מאת: אפרת

ד"ר וקסלר שלום אתה מכיר כתבות\מאמרים וכו' באינטרנט שמדברים על הנושא הנ"ל? (מחלות המועברות במגע מיני בין שתי בנות.)

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה