שפשוף, יובש או מחלת מין?

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

13/06/2006 | 00:33 | מאת: אלון

היי, בתקופה האחורנה אני סובל ממה שנראה כמו שפשופים קלים על איבר המין. זה מופיע די רוב הזמן באותם מקומות . כשזה מופיע אני חש צריבה במהלך קיום יחסי המין אבל אין גירוי כלשהו לאחר מכן רק כאב קל של פצע מציק . הפצעים מחלימים די מהר אבל חוזרים לעיתים קרובות עם קיום יחסי המין . האם הפצעים הללו נובעים מיובש בעור, אולי שפשוף בעקבות משחק מקדים או שזוהי מחלה או פטרייה כלשהי? תודה, אלון

שלום ניתן ורצוי לאבחן רק אחרי בדיקה גופנית כולל קולפוסקופיה. אשמח לעזור. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה