טיפול בלייזר

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

10/06/2006 | 16:06 | מאת: יעל

שלום ד"ר וקסלר ברשותך רציתי לברר האם טיפולים בלייזר אתה מבצע גם דרך שירות של קופ"ח או שזה באופן פרטי וכרוך בתשלום. האם המכון שמפורסם באתר שלך מקבל ועובד עם קופות החולים. תודה ונסיעה טובה

שלום איני עושה לייזר דרך קופ"ח והמכון שלי לא עובד עם שום קופ"ח אלא פרטי ועם כל חברות הביטוח. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה