קונדילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

09/06/2006 | 00:27 | מאת: אור

שלום, אובחן אצלי קונדילומה שבאה ליידי ביטוי ע"י 2 יבלות חיצוניות. עשיתי בדיקת קולוסקופיה שקבעה שאין גם משהו פנימי וכעת אני מטופלת ע"י תמיסת קונדילוקס. מאז הגילוי קראתי באינטרנט חומר בנושא ונכנסתי ללחצים קשים. האם יש דרך להיפטר מהמחלה לתמיד? (ע"י חיזוק המערכת החיסונית בדרך כלשהי) והאם אני נחשבת כמדבקת לכל החיים גם כשלא יהיו יותר יבלות? מה אפשר לעשות כדי שלא יצאו יבלות חדשות? אציין רק שעד היום אני הייתי בחורה בריאה לחלוטין אודה על תשובתך המהירה, הדבר חשוב לי מאוד

שלום תשובה מקפת לשאלתך היא ארוכה ולכן אני מציע שתקראי באתר שלי הרשום כאן למטה על המחלה. אפשר להיפטר מהמחלה לתמיד כמו משפעת - כי אין חיסון טבעי נגדה ואפשר להדבק בה שוב. אמצעי הגנה וזהירות הם להימנע מעשן סיגריות וממתחים, לצרוך אומגה 3 ועוד כמפורט באתר שלי. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה