קונדילומה-חרדות-אנא ענה מהר

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

08/06/2006 | 23:05 | מאת: תל אביבי

דר' וקסלר שלום. לפני מספר שנים היו לי כמה נקודות שחורות על איבר המין שנחשדו כקונדילומות. הן הוסרו ואחרי שנבדקו התברר כי היו רק נקודות חן וכתמי עור. לפני מספר ימים הלכתי לבדוק נקודות חן חדשות שהופיעו על איבר המין והרופא אמר שאלו קונדילומות וטיפל בחנקן על המקום. אבל דבר לא קרה מאז (יומיים) חוץ מאשר הן השחירו, אני שואל האם אולי הן בכל זאת נקודות חן? אבל חמור מכך הבטתי בראי בפי הטבעת וראיתי שם כמה כתמים, ואז נזכרתי שכבר שנים מגרד לי אחרי יציאה ולכן אני משתמש בדקטרין קבוע. וכמו כן לעיתים אחרי שפיכה יש לי צריבה ענקית באיבר המין. אני בחרדות- מה נראה לך שזה??? אודה על תשובה מהירה...

09/06/2006 | 13:23 | מאת: שוקי

אצל איזה רופא היית שהוא קבע שמדובר בקונדילומה ?? גש לרופא עור או רופא נשים (כן-רופא נשים) קונדילומות עדיף להוריד בליייזר או אצל ד"ר וקסלר או אצל ד"ר בן שם ??? ביי

שלום כל נגע שמסירים יש לשלחו לבדיקה היסטולוגית. על מנת לעזור לך יש להגיע לבדיקה כי על סמך התיאור לא ניתן לאבחן מה יש לך. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה