לא יודעת כבר מה זה....

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

06/06/2006 | 23:43 | מאת: שוב אני

שלום, לפני בערך חודש, הרגשתי בפעם הראשונה גרד ממש רציני בפות. עשיתי כמה אמבטיות מלחים וזה עבר. אחרי שבועיים שכבתי בפעם הראשונה עם החבר שלי. בערך 4 ימים אחר כך הופיע שוב הגרד, הפעם עם בלוטות שנראו כמו עקיצות גדולות. אחרי יומיים הבלוטות נעלמו, אבל הגרד נשאר. עברו כבר שבועיים והגרד לא עובר. בינתיים ראיתי משהו שנראה כמו שלפוחית לבנה. אני די לחוצה, כי אני גם עוברת טיפולי לייזר להסרת שיער במפשעה והבנתי שאפשר להידבק גם מהמכשור. מה זה יכול להיות? אני ממש סובלת, ויש ימים אפילו שהגרד והכאב מעירים אותי באמצע הלילה!!! מה עושים?

07/06/2006 | 14:17 | מאת: ר

כדאי לך לפנות לרופא נשים שיבדוק את האיזור ובמידת הצורך ישלח אותך לבדיקות או יקח משטח. בד"כ פצעים עם שלפוחיות זה הרפס ובאמת אפשר להדבק גם מהסרת שיער בלייזר למרות שהם טוענים שהם מחטאים את המכשיר לפני הטיפול ואחרי הטיפול, כלומר בין מטופל למטופל. אבל כמובן אני לא רופאה ויכול להיות שזה לא הרפס אלא משהו אחר. אבל אל תחכי ,תלכי לרופא.

07/06/2006 | 14:39 | מאת: דנית

.

שלום, קשה מאד לאבחן מה שיש לך רק על סמך התיאור שלך. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה