תודה מראש

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

05/06/2006 | 17:49 | מאת: איילה

שלום יש לי קונדילומה בפי הטבעת בחלק הפנימי ברצוני לשאול האם הקונדילוקס יכול לעשות נזק לאזורים שלא נגועים מסביב לקונדילומה. קשה לי מאוד ללהתמקד בנגע עצמו תודה

שלום, כן ולכן לא מומלץ טיפול עצמי ללא הדרכת רופא. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה