זיבה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

03/06/2006 | 22:49 | מאת: זיבה

שלום רב קיימתי מין אורלי , ולאחר חודשיים התחילה לי צריבה בשתן הרופאים אמרו לי שאין מצב למחלות מין כי זה לאחר חודשיים האם יש מצב לזיבה ? או שזיבה מגיעה כשבוע לאחר המגע ?

שלום, 3-5 ימים. מסקס אוראלי אין צריבה בשתן בכל מקרה. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה