מודאג מאוד...

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

02/06/2006 | 22:27 | מאת: שי כהן

בלוטות קטנות מאוד סביב איבר המין בחלק התחתון ולאורכו נראות גדולות יותר בזיקפה למרות שלאחר זיקפה רואים אותם הרבה פחות... אינני יודע מה הנקודות האלו מחלה?..לא קיימתי יחסי מין ניראה לי שהם כאילו בלוטות קטנות אני מנחש שאלו בלוטות שומן או משהו דומה שוקל 72 וגובה 1.81 בן 15 וחצי הולך הרבה למכון ולאגרוף בריא בד"כ. והאם יש דרך להוריד נקודת חן מאיבר מין ללא לייזר?

שלום, אכן זה נשמע כמו בלוטות שומן. אפשר להוריד ללא לייזר. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה