הפרשה שקופה מהפין

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

02/06/2006 | 17:28 | מאת: ללי

שלום רב! לבן זוגי החדש יש הפרשה שקופה מאיבר המין בעת הזיקפה בכמות מעטה וכן פני שמרחשת שפכה כמות הנוזל המופרש גדלה, ורק לאחר מכן יש יציאה של נוזל הזרע.לנוזל השקוף אין ריח חריף...כמו כן ראש הפין שלו מכוסה לנקודות לבנות זעירות..הוא טוען כי אינו חש בצריבה או כאב. על מה יכולים להצביע ממצאים אלו, והאם מדובר במחלת מין? אם מדובר מחלת מין וקיימתי עימו מין אורלי ווגינלי לא מוגן האם יש סכנה שגם אני נדבקתי למרות שלא קיימים אצלי שום תסמינים?(המגע המיני הראשון היה לפני כחודש) כמו כן היתי רוצה שיעבור בדיקה מקיפה למחלות מין איך ניתן לבצע זאת? בתודה מראש

שלום הנוזל השקוף לפני השפיכה - זה נורמלי. תוכל להגיע לבדיקת סקר מחלות מין - אני מפנה לקופ"ח לבדיקת רוב המחלות [ע"מ לחסוך] והשאר אני מבצע אצלי. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה