קונדילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

29/05/2006 | 02:53 | מאת: אני

קראתי את המאמר על קונדילומה ויש לי מספר שאלות- האם בקונדילומה ייתכן מצב שבו הגרד והיבלות מופיעות ונעלמות לאחר כמה ימים? האם גם כשאין יבלות זה עדיין מדבק? ועוד שאלה- מה ההשלכות של כוויות בטיפול בלייזר- האם רק הפרעה אסטטית או חמור מזה? תודה

שלום אפשרי שהנגעים יחלפו - זה קורה ב 22% אך עדיין עלולים להדביק. את נושא ההדבקה אפשר לברר ע"י בדיקת PCR. לגבי הכוויות - בידיים מיומנות כוויות הלייזר חולפות ולרוב לא משאירות סימן. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה