קונדילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

27/05/2006 | 13:51 | מאת: ערן

שלום רב, לפני כחודשיים חברתי עברה ניתוח להסרת קונדילומות (בדרגה 2-3). כמו כן הרופא ציין כי הם טרום סרטניות. אנחנו יוצאים חצי שנה בלבד וחברתי לא משתפת אותי כלל בנושא זה. שאלתי היא האם יתכן שהדבקות היא לא ממני שהרי מדובר ביבלת בדרגה גבוהה (דהיינו היו שם מספיק זמן) שאלה נוספת האם יש אפשרות שהיא הדביקה אותי? אשמח לתגובה מהירה כי אני נורא מוטרד תודה, ערן

27/05/2006 | 22:10 | מאת: לייבה

ייתכן שאכן נדבקת !!! כ"כ זה שהיא לא מדברת איתך זה גרוע מאד כי אתה הפרטנר שלה במיטה וירוס הפפילומה יכול להיות רדום תקופה של שנים ואז להתעורר כל שהכל אפשרי.

שלום לשתי שאלותיך התשובה היא - כן. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה