דחוף בבקשה - מודאגת מאוד !!! הרפס....

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

24/05/2006 | 06:33 | מאת: יאמה

שלום, לצערי הרב לבעלי גילו הרפס סוג 2 , מאז הגילוי רופא עור המליץ לו לשתות וולטרקס כדור של 1000 מ"ג בכל יום. עשיתי בדיקה והיא יצאה שלילית כלומר שלא נדבקתי. שאלותיי הם : 1. האם יש צורך להיבדק שוב כי אולי זה לוקח כמה חודשים להידבק ממנו ? 2. איך אני אמורה להיכנס להריון ? אני לא רוצה להיות בהריון עם הרפס. 3. האם כדי לא להידבק ממנו יש צורך בקונדום או זה שהוא לוקח וולטרקס יגרום לו לא להעביר אליי את המחלה ? 4. האם מין אוראלי יגרום לי להידבק במחלה ? אם הוא יעשה לי או אני לו ? בבקשה עזרה, אני מפחדת, מודאגת וחיי המין שלי קורסים....)-: תודה רבה !!!!

24/05/2006 | 11:54 | מאת: ד

שלום אין מקום לדאגה למרות שרוב הסכויים שתדבקי וגם זה לא מדאיג כי ההריון יסתיים בלידה אלא אם כן יהיו לך נגעים באברי המין. בדיקות הדם שלך לנוגדנים לא חשובות כרגע.ההרפס מדבק תמיד גם אם אין נגעים. ניתן לקרוא בהרחבה באתר שלי הרשום כאן למטה. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה