שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

23/05/2006 | 08:45 | מאת: אייל

דר' וקסלר שלום, אני בן 27, בריא בדר''כ, מתעמל, מודע למצב בריאותי ולשינויים בו. בימים האחרונים ובתקופה של כ-7 חודשים, אני סובל מהופעה של חום המתמשך על פני 3-4 ימים (עולה ויורד כל מס' שעות עד לערך של 39 מ.צלזיוס), בליווי אודם בגרון וקשיים בבליעה. ביומיים האחרונים - גם כאבים באוזן השמאלית. בתקופה זו אני חש כי גופי חלש ומגיב הרבה פחות טוב מבעבר. בכל פניותי לקופת-החולים נאמר לי המשפט הכי מעצבן ברפואה בת ימנו "זה כנראה ויראלי . . . " - פתרו אותי באנטיביוטיקה ל-10 ימים. בקיצור - ניסו להתגבר על התסמינים מבלי לחפש את מקור הבעיה, וזאת למרות שביקשתי וכיוונתי את הרופא לערוך לי סידרת בדיקות מקיפה יותר. אילו בדיקות עלי לדרוש, בהנחה שאני חושש (במידה מסויימת) שמדובר בתסמינים על רקע מחלה המועברת במהלך מגע מיני ? בתודה על תשובתך אייל

שלום, על בדיקות רלוונטיות אפשר להמליץ רק לאחר הכרות ובדיקה. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה