הידבקות ממחלת הזיבה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

07/12/2005 | 22:49 | מאת: גילה

שלום ד"ר וקסלר, יש לי כמה שאלות לגבי מחלת הזיבה: 1. האם זה נכון שניתן להידבק במחלה דרך כלי מיטה, בגדים שבאו במגע עם האדם החולה במחלה? האם יש להרתיח בגדים של אדם שחלה בזיבה או מספיק רק לכבס במכונה ב- 30 מעלות? 2. באיזה שלב המחלה מדבקת? האם לאחר שאדם לקח אנטיביוטיקה וקיבל זריקה נגד זיבה הוא עדיין בשלב שיכול להדביק? תודה גילה

שלום, ההדבקה במגע ישיר. כיבוס פשוט מספיק. המחלה מדבקת עד 48 שעות אחרי תחילת הטיפול האנטיביוטי. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה