קיום יחסי-מין חלקיים לא מוגנים

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

12/05/2006 | 20:19 | מאת: אלמונית

האם במקרה שמקיימים יחסים כשהגבר והאישה שניהם לבושים עם תחתונים (לפחות רוב הזמן),ע"י חיכוך האיזורים (כשלבושים עם התחתונים),והתחתונים של הגבר היו קצת רטובים {וכששאלתי אותו אמר שהיה בשירותים קודם לכן ועם השתן פלט את הזרע בשירותים},אך התחתונים של האישה(אני) לא נרטבו,האם יש סכנה כלשהיא לכניסה להריון?נכון שכשלובשים תחתונים אין שום סכנה? אח"כ הרשיתי לו להסיר את תחתוניי והוא נגע בדגדגן שלי (אחרי שכפי שאמרתי היה בשירותים ואמר ששטף את ידיו-ושמעתי מים),אני יודעת שזה בטח ישמע דבילי,אך האם יש סכנה כלשהיא שאולי זרע נדבק לידיו ויעבור אח"כ אליי?נכון שאין שום סיכון להריון במצב כזה? איני רוצה לקחת סתם 'פוסטינור',תגיד לי בבקשה מה דעתך. בתודה מראש, אלמונית

שלום, כבר היו הריונות מיחסי מין כאלו. בתודה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

18/05/2006 | 16:30 | מאת: אלמונית

מבחינת אמצעי מניעה (למרות שב-99% ני בטוחה שאיני בהריון),אחרי כשמונה ימים מה האפשרויות שלי{ואיני מוכנה בשום-אופן להתקנת התקן תוך-רחמי)?תוך כמה זמן ניתן לעשות בדיקת הריון? (אני שואלת באופן תיאורטי כיוון שנזהרתי ונתי לא לגעת רק בדגדגן ולא יותר למטה).

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה