קונדום קרוע

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

10/05/2006 | 06:47 | מאת: יוני

שלום רב..רציתי לדעתך איך אפשר לדעתך אחרי שקיימים יחסי מין אם הקונדון נקרע.. יש איזו שיטה פשוטה לראות? אפשר למעלות אותו קצת במים לאחר בסקס לראות אם זה נוזל זאת שיטה טובה? ואם כן יש שיטות יותר דסקרטיות לדעת זאת תודה רבה על הזמן שלך

שלום אין שיטה מוסכמת. הצעתך בהחלט ישימה. נסה ושתף אותנו בתוצאות. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה