קונדילומה חוזרת

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

07/05/2006 | 10:55 | מאת: אא

מה אני עושה אם קונדילומה כבר חוזרת לי 3 שנים למרות טיפולים כולל לייזר תודה

08/05/2006 | 21:27 | מאת: ש ש

.

שלום, מבלי להכיר את כל הפרטים ניתן לומר שהסיבות ל"כשלונות בטיפול" הן כלהלן: הדבקות מחודשת, אי שמירה על כללי ההיגיינה, אי בדיקת האנוס-רקטום וצינור השופכה שיתכן שמחביאים בתוכם קונדילומה, ביצוע לא שלם של טיפול ההסרה כולל בלייזר מחלת חסר אימוני. האם עשו PCR? אשמח לעזור.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה