יבלות באיבר המין

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

04/05/2006 | 17:41 | מאת: אשר

שלום, לפני כחודש גיליתי יבלות אדומות על איבר המין (בכיפה) היבלות מלוות בגירוד נקבע לי תור לרופא רק לעוד מספר ימים ואני מודאג האם זו מחלת מין? אשמח לתשובה מהירה אשר.

שלום התיאור אינו מספק ואולי תמונה אל המייל הפרטי שלי תועיל יותר. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה