איך עושים PCR?

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

30/04/2006 | 21:26 | מאת: בן

שלום רב אני נושא הנגיף כבר 8 שנים בערך, וכל כמה חודשים/שנים זה חוזר ואני מטפל. בלייזר ובחנקן (תלוי בגודל ולפי הוראות הרופא) שאלתי היא, איך מתבצעת בדיוק בדיקת PCR? מתבצע ע"י רופא עור? כואב? הרבה זמן היא לוקחת וכמה זמן יש לחכות לתשובה? כי כבר די נמאס לי מהאורח הזה המון תודות

שלום, משתמשים במברשת קטנה ואוספים תאים מאברי המין ואצל גברים גם אוספים מעט זרע. לפני זאת מומלץ לעבור קולפוסקופיה. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה