התנהלות רופאי עור-קונדילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

29/04/2006 | 21:31 | מאת: שי

שלום חטפתי יבלות וירליות לפני כשנה ,ומאז הסתובבתי בין רופעי עור ומין שונים שניסו להסיר את היבלות על ידי חנקן נוזלי ,"בתמימותי" שאלתי חלק מהם על האפשרות להסיר את היבלות על ידי לייזר ,הם ביטלו את הרעיון הזה באומרם שמדובר בטיפול לא יעיל,בטיפול כואב וכו' מתוך למידה אישית הסקתי שאכן ניתן טיפול לייזר על ידי הקופה (במקרה של קופת מכבי). לפיכך אני תמה על "ההסברים" של רופאי העור שעדיף להסיר את היבלות על ידי חנקן. לי בכל אופן עזר רק טיפול לייזר (בינתיים כמובן) האם רופאי העור חוששים להפנות פציינטים למרפאות לייזר מתוך חוסר ידע שאכן אלו קיימים ? -אני מסופק!! נראה לי שהדבר נעשה מתוך חוסר פרגון לרופא הנשים שמסיר יבלות לגברים כמו ד"ר בן שם וכמו אדוני הרופא.(אולי הם חוששים לפרנסתם-???.) תקן אותי אם אני טועה. שי

שלום, לא מעט רופאי עור מפנים אלי לטיפול לייזר כך שזה מראה דווקא שהם ערים ומודעים לטיפול זה. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה