הדבקות בHIV

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

29/04/2006 | 18:19 | מאת: עידו ב.

יש לי שאלה. חברה שלי ירדה לי אבל היא לא רצתה לבלוע, כמובן הסכמתי לבקשתה אך בזמן הגמירה שלי הזרע נפלט לאחד מההצבעות שלי שהיה בו פצע שהגליד אך הוא עדיין פתוח. האם יש חשש להדבקות, למרות שמדובר בזרע שלי ובדם שלי ולא במגע של דם זר וזרע שלי!

שלום, אדם אינו יכול להדביק את עצמו. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה