בלוטה על איבר מין זכרי

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

29/04/2006 | 15:23 | מאת: ענת

שלום רב, לבן זוגי הופיע בלוטה לבנה על איבר המין (בנוסף יש לו פטריה באיזור האשכים). הוא הלך לרופא וקיבל משחה אנטיביוטית, אבל הבלוטה לא קטנה. האם שהו סימן למחלת מין? האם ניתן לקיים יחסי מין עם קונדום? תודה

שלום, בליטה לבנה על אבר מין זכרי אינה בהכרח מחלת מין. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה