שאלה על בדיקות

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

27/04/2006 | 16:03 | מאת: רובספייר

האם אין חשש להידבק במהלך בדיקת דם? איך אני משכנע מישהו ללכת להיבדק שמפחד בגלל החשש להידבק בזמן הבדיקה? תודה

28/04/2006 | 01:25 | מאת: אני

מכירה את הפחד הזה ועצה קטנה: תאמר לו שיתעקש על כך שיפתחו את המחט לידו והוא יבחין שהיא חדשה ונקיה.

שלום, הסכוי לכך נדיר בימינו כאשר משתמשים במחטים חד פעמיות. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה