הרפס

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

07/12/2005 | 17:21 | מאת: שם בדוי

אם אכן אובחנה המחלה, עלי להמנע בכלל מיחסי מין שאינם מוגנים? או רק כאשר המחלה מתפרצת עלי לנקוט באמצעי זהירות? ולגבי בן הזוג הנושא את המחלה, אוכל להמשיך ולקיים איתו קשר מיני ללא הגנה? נא תשובתכם. ובבקשה לא להפנות אותי לאתרים שמספרים שם על שכיחות המחלה בקרב זונות ונזירות...חחחחחחח

שלום המחלה נותרת בגוף לעד ומדביקה תמיד, גם כשאין פצעים. רוב האוכלוסיה נושאת את הנגיפים. ניתן לקרוא פרוט יתר באתר שלי הרשום מטה. בברכה ד"ר שרגא וקסלר www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה