היכן/איך אני יכול לבצע את הטיפולים המתקדמים בHPV ?

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

24/04/2006 | 10:53 | מאת: ע

רופאת העור/מין במכבי טיפלה בחנקן נוזלי ומשחת גנתרים (כבר פעם שנייה - מה זה אומר על סוג הוירוס ?), אם הנגעים לא יירדו הפעם היא רשמה קונדילוקס, רשמת במאמר שזהו איננו אחד הטיפולים היעילים. שאלתי היא האם הטיפולים בלייזר בעיקר ובדיקות הPCR לוידוא הריגה אכן יעילים יותר בחיסול הנגיף ובאיזו מסגרת ניתן לעשות אותם, האם ניתנים בקופת החולים או אחרת ? (רופאת המין לא הזכירה אופצייה כזו)

24/04/2006 | 11:42 | מאת: שלי

סליחה שאני מתערבת אבל עד שהרופא יענה אני לצערי מכירה מקרוב את הוירוס וביררתי הרבה לגבי הטיפולים. לי דווקא הרופאת נשים של קופ"ח המליצה רק על לייזר ושללה כל מיני משחות שטענה שקשה למרוח אותן לבד והן לא בסל התרופות ויקרות וכו' (משחת אלדרה), היא לא הזכירה בכלל טיפולים אחרים וקונדילוקס אז לגביה אני לא יודעת אבל הבנתי מאחרים שלמרות זאת זה חזר להם. בדיקת קולפוסוקפיה (לבדוק אם ישנם נגעים) וטיפול בלייזר כן מבצעים דרך קופ"ח (אבל אני ביררתי בקופ"ח כללית) ואילו בדיקת PCR (לבדוק אם הוירוס נמצא) רק באופן פרטי ודרך ד"ר שרגא וקסלר ביררתי והוא מבצע אותה ועלותה 450 ש"ח בערך, מקווה שאני לא מטעה אותך ואני יודעת שגם הוא ענה פה בפורום לגבי מחירים בגלל זה אני מרשה לעצמי לענות לך. הבנתי שרופאי נשים שמיומנים בטיפול זה מטפלים גם בגברים, אבל חשוב שזה יהיה רופא מיומן שלא יגרום לכוויות מיותרות. בהצלחה וסליחה, מקווה שלא עצבנתי רק ניסיתי לעזור.

24/04/2006 | 12:16 | מאת: ע

נהפוך הוא...אני מודה לך על המענה, בתשובת אדם שחווה את העניין על בשרו ישנם דברים שאין בתשובת רופא. את בדיקת הקולפוסקפיה ביצעה רופאת העור/מין ? כי אצלי היא לא העלתה את העניין... אני מניח שדרכי הטיפול שונות בין נשים וגברים ולכן העלו אצלך אופציות שלא עלו אצלי. נשמע מסקירת הרופא שלטיפול בלייזר בנגע וסביבתו יש סיכוי גבוה יותר למגר לגמרי את החיידק, האם את עברת טיפול בלייזר ? האם כאב, נשארו צלקות, חזרו הנגעים ?

שלום תודה על תרומתך. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

שלום הטיפול היעיל ביותר הינו הלייזר ולעתים אני משלב טיפולים נוספים. בסיום חשוב לעשות בדיקת PCR לוודא העלמות הנגיפים ועד אז להישמר מהדבקה חוזרת ממכשירים, מגע מיני ולבנים ומגבות. אשמח לעזור. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

11/09/2006 | 12:36 | מאת: רינת

האם ינתן לדעת ממתי נידבקתי?האם לאחר טיפול לייזר תחזור המחלה והאם זה מחייב רק ממגע מיני או ישנן עוד סיבות?בן זוגי עשה בדיקה ולא נימצא אצלו הדבקה האם זה יצוץ ?האם לאחר הלייזר צריך עדין לשמור ?

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה