שאלה על PCR

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

22/04/2006 | 15:17 | מאת: GLUE

שלום רציתי לשאול האם PCR נותן תוצאה מדוייקת להדבקה עד עתה?? אם אני נניח(הנחה הזויה) לא מקיים יחסי מין 10 שנים ואז אני ניגש לבדיקת PCR האם יש מצב שתוצאה תהפוך משלילית לחיובית???

שלום בדיקת PCR אומרת אם ישנם כעת באברים הנבדקים נגיפי HPV. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה