שאלה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

22/04/2006 | 15:02 | מאת: רינת

מזה שבועיים אני חשה לפרקים חוסר נוחות בדגדגן, מעין נפיחות, כאילו הוא "יוצא החוצה", ומגע ישיר גורם לכאב. מה זה יכול להיות והאם עלי להיבדק? יש לציין שאיני פעילה מינית מזה חודשיים.

שלום יתכנו פטרת, הרפס, קונדילומה, חבלה ועוד. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה