שאלה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

21/04/2006 | 12:18 | מאת: עידו

שלום, לפני כחודש משהי עשתה לי מין אוראלי בלבד בלי קונדום (וגם 'גמרתי' לה בפה). מאז יש לי פריחה בזרועות (בצורות של מקבצים מקבצים) כאשר אתמול הופיע לי בליטה כואבת בפי הטבעת (שאגב, היא לא ליקקה אותי שם). מה יכול להיות?

שלום כדאי להבדק. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה