קנדילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

20/04/2006 | 20:14 | מאת: איתי

שלום דר' כמה שאלות לי אליך בנוגע למחלה. הייתי אצל רופאת עור, קיבלתי משחת אלדרה, האם יש ביכולת המשחה לחסל את המחלה לגמרי? ז"א את הנגעים? האם יש דרך לחסל את הוירוס? האם יש אפשרות להדבקת אנשים אחרים אם באמצעות סבון במקלחת או "ליפה" שנגעה במקום? מתי אני יודע שסיימתי את הטיפול בבעיה? אני מודאג מכיוון שהרופאה אומרת שזה במצב מתקדם אבל יש לי נגעים רק מתחת לעטרת הפין ונגע אחד מתחת לשק האשכים.. האם יש אפשרות שהנגעים יתפשטו אל המעי או מפי הטבעת פנימה? האם בחורה ששכבתי איתה עם קונדום ונגעה באיבר המין לפני שהתפתחו הנגעים יכולה להידבק? דבר נוסף ואחרון, האם זה יכול להתפתח לסרטן אצל גברים? תודה רבה מראש איתי

שלום, את כל התשובות ניתן לקבל במאמרי בנושא המפורסמים באתרי הרשום מטה ובקצרה: אלדרה- הצלחה מוגבלת. בטיפול נאות ניתן לסחלק את המחלה. אישור סופי בבדיקת PCR. המחלה עלולה לזלוג לכל האברים באיזור כולל לפי הטבעת.קונדום לא מונע במאה אחוז. סרטן בגברים- נדיר. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה