בדיקת איידס.תעזרו לי בבקשה!

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

17/04/2006 | 17:48 | מאת: בחורה

היה לי קשר מיני עם בן אדם שיש לו איידס לפני שנתיים. עשיתי בדיקת איידס לפני חצי שנה. קבלתי תוצאה negative אבל אני מאוד מאוד מפחדת שבדיקה לא היתה מדויקת. למה? כי בזמן שלקחו לי דם , דם שלי היה מאוד סמיך ובקושי יצא מהוריד. זה היה בגלל שלא שתיתי מים במשך הרבה זמן. .1האם זה השפיע אל תוצאת הבדיקה? 2.ותגידו לי בבקשה האם באמת כדאי לי לעשות עוד פעם בדיקה או שלא לפחד ולהרגע? P.S. בפטק שקבלתי כתוב- סוג בדיקה-בדיקה לאיבחון HIV בדיקה HIV 1'2 AB'S ELISA תוצאה NEGATIVE סוג דגימה SERUM

שלום, דם סמיך אינו משפיע על התשובה. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה