האים אפשר להידבק באיידס מיחסי מין לסביים

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

17/04/2006 | 11:24 | מאת: עינת

האים אפשר להידבק באיידס מיחסי מין לסביים ? בתודה , עינת .

17/04/2006 | 13:22 | מאת: בחורה

שלום וחג שמח לפי הכתבות שקראתי על האיידס, אז כן אפשרי. מכיוון שנדבקים לא רק במגע עם דם נגוע או זרע אלא גם במגע עם הפרשות. יש כאן כתבה של ד"ר שרגא על האיידס (בצד שמאל למעלה יש קישור לאתר שלו) זה אמנם פחות שכיח (יותר נדיר) אבל קיים סיכוי. יש גם באתר של הכללית כתבה טובה. (www.clalit.co.il) www.clalit20plus.co.il/Clalit/Young/Sex/Articles/safesex/safesex3.htm (זה על מנת להגיע בדיוק לכתבה)

שלום, כן. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה