היי

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

16/04/2006 | 00:03 | מאת: MR BLUE

כפי שציינתי הופיע לי פצעון בין איבר המין לבטן הפצעון מלא מוגלה באם זה הגיוני שזה הרפס??? כמו כן עשיתי בדיקה בקולוסקופיה רק לפני 3 חודשים איך לא ראו את זה? ואם עשיתי בדיקה בקולוסקופיה אחרי שלושה חודשים ממגע מיני אחרון שלי ואמרו לי שהכל תקין האם זה מוריד את הסיכוי שיש לי קונדילומה? מה עושים עם פצע שכזה לוקחים ממנו משטח איך יודעים מה זה תודה

19/04/2006 | 20:00 | מאת: MR BLUE

עברו כמה ימים בשל החג לא מצאתי רופא בכל מקרה החלטתי עצמאית לשים על זה אגיסטן המוגלה נעלמה עכשיו יש רק אדום ואני מניח שעוד יום יומיים זה יעלם לגמרי מה אתה חושב מה הסיכוי שזה אכן מחלת מין? יש לציין שמדי פעם יוצים לי גם פצעונים כאלה בקיץ בידיים וברגליים מדי פעם

שלום, היעוץ בשלט רחוק אינו אפקטיבי. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה