קונדילומה וקונדילוקס

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

14/04/2006 | 16:50 | מאת: שלק

שלום, אז גם לי יש קונדילומה. קיבלתי מרשם לקונדילוקס (אין באפשרותי לבצע טיפול בלייזר כרגע), אלא שעל-פי הגניקולוג שלי יש להשתמש בתרופה ארבע פעמים ביום, כל יום, ולפי העלון לא יותר מפעמיים ביום, שלושה ימים בשבוע. למי מאמינים? תודה

שלום, תלוי איפה הקונדילומה. עקרונית - מריחה פעם ביום 3 ימים רצופים, 4 ימי הפסקה וחוזר חלילה במשך 4 שבועות. בברכה ד"ר שרגא וקסלר למקרים דחופים 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה