קונדילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

14/04/2006 | 11:29 | מאת: יעל

שלום. יש לי את הנגיף קונדילומה. גיליתי את זה לא מזמן ולכן שכבתי עם החבר החדש שלי ללא קונדום. ביקשתי ממנו להבדק והוא נבדק אבל הוא לא אמר לרופא שהוא רוצה בדיקה לקונדילומה כי הוא לא זכר את השם. הרופא לקח ממנו דם, ושתן האם זה נגיף שעובר בשתן? אין לו סימנים חיצוניים למחלה. אז איך בכל זאת ניתן לדעת עם הוא נדבק או לא?

שלום, אין בדיקת דם לקונדילומה. הבדיקה למחלה כוללת קולפוסקופיה לכל האיברים המפורטים כבר בתשובה אחת שלי או באתר שלי. בדיקת נגיפים נעשית ע"י בדיקת PCR וגם על זה את יכולה לקרוא באתר שלי. בברכה ד"ר שרגא וקסלר למקרים דחופים 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה