וסטיבוליטיס

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

14/04/2006 | 02:49 | מאת: שרון

שלום ד"ר ענית לי בשאלה הקודמת (לגבי זה ששורף לי מאוד בכל איזור איבר המין אבל חיצונית וזה התפשט גם לאיזור פי הטבעת) רציתי להוסיף שעברתי בדיקות קולפוסקופיה ולא נמצאו קונדילומות, אך בעבר נדבקתי בוירוס. לפי כתבה שקראתי באתר שלך הבנתי שאולי זה וסטיבוליטיס כתוצאה מהוירוס,או משימוש בנרות שניתנו לי לטיפול בפטריות וחיידקים, אך לא הבנתי כל כך האם העובדה שאני לא מקיימת יחסי מין בשנים האחרונות ובכל זאת סובלת כבר תקופה ארוכה (מאז שהפסקתי לקיים יחסים בערך) אומרת שזה לא יתכן שיש לי וסטיבוליטיס? איך הרופאים מאבחנים את הבעיה ואיך מוצאים את הגורם. אלו בדיקות עוד עלי לעבור חוץ מבדיקות למחלות מין? אם צריך טיפול באינטרפרון האם הוא ניתן דרך קופ"ח ואם לא מהו המחיר? האם מתח ולחץ מגבירים את התופעה? אם אפשר לקבל עוד מידע על וסטיבוליטיס אני אשמח.

שלום, בשלב הזה שיש לך הרבה ידע, ידע נוסף לדעתי לא יועיל. יש להגיע לגניקולוג מיומן בנושא זה. אשמח לעזור. בברכה ד"ר שרגא וקסלר למקרים דחופים 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה