גידול טרום סרטני

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

12/04/2006 | 17:26 | מאת: MAX

לחברתי יש גידול טרום סרטני בצואר הרחם זאת התוצאה לאחר ביופסיה אני, בן זוגה קבוע. היה לי נגיף כלומידיה לפני כ-3 שנים האם זהו הדבר שיכל לגרום להדבקתה? האם הדבר באמת חמור ומה הסיכוי לחלות בסרטן צואר הרחם?

שלום אנא רשום בדיוק את התשובה ההיסטולוגית של חברתך בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

13/04/2006 | 13:34 | מאת: MAX

FRAGMENTS OF INFLAMED CERVICAL TRANSITIONALZONE MUCOSA SHOWING SQUAMOUS METAPLASIA AND AREA OF PAPILLARYHEGH GRADE SIL(CIN2.3) WITH KOILOCITOSIS

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה