שורףףףףףףףףף

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

11/04/2006 | 11:31 | מאת: שרון

שלום ד"ר בזמן האחרון החמיר לי המצב (לאחר הרבה בדיקות ורופאים) אני פשוט מרגישה שכל האיזור של האיבר מין (השפתיים החיצוניות בעיקר) שורף מאוד ובעקבות זה גם מגרד, אבל זה מתגבר לאחר יציאות והתפשט לכל איזור פי הטבעת (אני חוזרת זה שורף מאוד בעיקר לאחר יציאות, בכל האיזור) אני לא יודעת מה לעשות, רופא מומחה אמר לי שזה מצב נורמלי שיש הפרשות צמיגיות וזה לא נשמע לי הגיוני, אני ממש סובלת. ממה זה יכול לנבוע ששורף מאוד באיזור פי הטבעת לאחר יציאות והאם יש פתרון? תודה רבה

שלום ניתן לעזור לך רק אחרי בדיקה הכוללת קולפוסקופיה אשמח לסייע. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה