יחסי מין ללא קונדום

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

09/04/2006 | 17:59 | מאת: שירה

שלום, אני בקשר חדש מזה שלושה שבועות ומקיימת יחסי מין וגינליים ואוראליים. לאחרונה פרצה אצלי דלקת שקדים חריפה עם תפליטים רבים שבינתיים למרות האנטיביוטיקה לא נעלמים, שאלתי- הדלקת פרצה יום אחרי שקיימתי מין אוראלי והבחור גמר בפה שלי..האם יש קשר? ויותר חשוב, הבנתי שדלקת שקדים יכולה להיות מקושרת לאיידס, האם זה תסמין מדאיג? תודה, שירה

שלום לא אוכל לעזור ללא בדיקה כולל קולפוסקופית. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה