הרפס שאלה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

09/04/2006 | 01:26 | מאת: MAESTRO

היי היה לי סטוץ עם בחורה אחרי שבועיים ואחרי 3 שבועות עשיתי בדיקה להרפס 2 חוץ מזה הלכתי לרופא נשים שמבין גם במחלות מין והוא עשה לי קולוסקופיה ולא ראה כלום (לא קונדילומות וכנראה שגם לא הרפס) כמו כן לא מופיע לי כלום על איבר המין האם אפשר להניח כי אין לי הרפס או שמא עליי לעבור עוד בדיקות?

09/04/2006 | 01:40 | מאת: MAESTRO

האם יש מצב שבדיקת ההרפס תיתן תוצאה שלילית למרות במציאות יש הרפס?? האם בדיקות להרפס אחרי כשבועיים ואחרי 3 חודשים הן אמינות ?

שלום בהדבקות ראשונית בהרפס הנגעים מופיעים 2-7 ימים לאחר המגע ואילו הנוגדנים מופיעים 10-14 יום לאחר הופעת הנגעים. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

שלום מדוע בדקת הרפס ולא מחלות אחרות? ובכלל האם יש סימפטומים כלשהם? בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

11/04/2006 | 01:52 | מאת: MAESTRO

בדקתי מחלות אחרות גם ....אבל אני שואל על הרפס לא הופיעו שום תסמינים להרפס עשיתי קולוסקופיה האם ניתן למצוא הרפס בבדיקה בקולוסקופיה???האם זה עוזר שהרופא אמר לי בבדיקת קולוסקופיה שאינו רואה בעייה תודה

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה